TEVFİK İLERİ İMAM HATİP ORTAOKULU AKADEMİK TAKİP KOMİSYONU'NUN KIŞ KAMPI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu Akademik Takip Komisyonu ara tatil döneminde yapılan faaliyetleri değerlendirmek için 06.02.2024 tarihinde öğretmenler odasında toplantı yaptı. Bu toplantıda ara tatilde yapılan dyk'lar ile hangi konuların tekrar edildiği belirtildi. Kış kampı sürecinde çözülen kazanım tarama testleri ile öğrencilerin konu eksikliklerinin giderilmesine çalışıldığı ifade edildi. Ara tatil sürecinde yapılan 9'u online, 1'i yüz yüze deneme sınavlarının sonuçları değerlendirildi. Ara tatilde sürecinde yapılan toplam 10 deneme sınavı sonucunda aldıkları puan ortalamasına göre 185 öğrenci arasında başarı sıralamasını gösteren tablo oluşturdu. 10 deneme sınavlarının ortalaması alınarak oluşturulan başarı sıralamasını gösteren tablonun veli ve öğrencilerimizle sınıf WhatsApp gruplarımız aracılığıyla paylaşılması istenildi. Son olarak öğrencilerimizin ara tatilde girdikleri deneme sınavlarındaki performanslarını gösteren bireysel deneme sınavı karnelerinin oluşturulduğu belirtildi. Bu karnelerin en alt kısmında öğrencinin deneme sınavlarında en başarılı olduğu dersten, en başarısız olduğu derse doğru düşüş ve yükselişini gösteren tablonun bulunduğu belirtilerek, bu karnelerin öğrenci ve velilerle özelden paylaşılmasına, tatil sonrasındaki süreçte öğrencilerimizin hangi derslere daha fazla çalışıp konu eksikliklerini gidermeleri konusunda tavsiyelerin verilmesine karar verildi.

20-02-202420-02-202420-02-2024

Yayın: 21.02.2024 - Güncelleme: 21.02.2024 19:42 - Görüntülenme: 32