SAMSUN / ATAKUM - Tevfik İLERİ İmam Hatip Ortaokulu

Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu Akademik Takip Komisyonu I. Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı  16.01.2024 tarihinde müdür beyin odasında yapılan toplantıda, akademik takip komisyonu üyeleri, I. dönem okulumuzda yapılan tüm deneme sınav sonuçlarının, 6 dersin netlerinin sınıf bazlı sonuçlarının ve sınav puan ortalamasına göre sınıf başarı sıralamalarının yapıldığı analiz tablolarının sınıf whatsapp grupları aracılığıyla öğrenci ve velilerimizle düzenli olarak paylaşıldığını belirttiler. Öğrencilerimizin okulda yapılan 11 deneme sınavı sonucunda aldıkları puan ortalamasına göre 275 öğrenci arasında başarı sıralamasını gösteren tablo oluşturduklarını belirterek, bu deneme sınavı başarı sıralaması tablosunun veli ve öğrencilerimizle paylaşılmasını istediler. Son olarak öğrencilerimizin bireysel deneme sınavı karnelerini oluşturduklarını belirterek, bu karnelerin en son bölümünde öğrencinin deneme sınavlarında en başarılı olduğu dersten, en başarısız olduğu derse doğru düşüş ve yükselişini gösteren tablonun bulunduğu belirtilerek, bu karnelerin öğrenci ve velilerle özelden paylaşılmasına, ara tatilde hangi derslere daha fazla çalışıp konu eksikliklerinin giderilmesi konusunda tavsiyelerin verilmesine karar verildi.

01-02-202401-02-202401-02-202401-02-202401-02-2024

Yayın: 01.02.2024 - Güncelleme: 01.02.2024 01:34 - Görüntülenme: 44