SAMSUN / ATAKUM - Tevfik İLERİ İmam Hatip Ortaokulu

STEAM DREAM TEAM

Türkiye (8), Ürdün(2), İspanya(2), Bosna Hersek(1), Bulgaristan (1) olmak üzere 14 ortak, 16 öğretmenle yürüteceğimiz “STEAM Dream Team” başlıklı uluslararası eTwinning projemiz ile ilgili çalışmalara, okulumuz 6. sınıf öğrencilerinden oluşan proje ekibi ile birlikte Fen Bilimleri Öğretmenimiz Evşen AYMEN PEKER rehberliğinde başlanmıştır.

Bu STEAM projesinin amacı, ergonomi, beslenme, nöroloji ve psikoloji gibi alanlardan bilimsel bilgileri birleştirerek hayallerimizin okulunu inşa etmektir. Öğrenciler, ideal eğitim ortamını tasarlamak için BT teknolojilerini kullanacak, okulun içini ve dışını çağdaş tasarım ve mimari ilkeleri kullanarak tasarlayacaklardır. Öğrencilerin geometri bilgilerinin artması hedeflenmektedir. Yeşil teknoloji, öğrencilerimizi çağdaş mühendislik trendleriyle tanıştırmak için kullanılacaktır. Son teknoloji öğretim platformları kullanılarak, verimli iletişim sağlanmaya çalışılacaktır.

Yayın: 27.06.2023 - Güncelleme: 27.06.2023 23:55 - Görüntülenme: 45